Kort nieuws

5 jaar Voor een Goede lijn

Ondertussen in de praktijk…realiseren dat we in 2010, vijf jaar geleden zijn gestart met de praktijk Voor een Goede lijn en nu, 5 jaar later:

Nog steeds volop in beweging naar Gezond(er) leven! Ik kijk tevreden terug, heb mee mogen werken aan mooie projecten en ben trots op alle honderden cliënten die ik de afgelopen 5 jaar heb mogen begeleiden. Uit het artikel van toen en nog steeds actueel: “Yt en drink sún en beweech. It giet der om hoe je mei je sels omgeane”

skille 7jan20102015Mijn doel met de praktijk, missie en visie? Onze maatschappij geeft ons alleen maar meer keuze. Dit levert enorm veel stress op, terwijl de basis zo simpel is. Een leefstijl met (puur) gezonde voeding, voldoende beweging, met ruimte voor extra’s. Na 5 jaar nog steeds de basisfundering Voor een Goede lijn!

Praktisch om je te realiseren dat als je wilt afvallen, aankomen of gezond(er) wilt leven heb je niet een methode nodig die succesvol is bij anderen. Je hebt een aanpak nodig die jou grip geeft op je gewoontes en je gewicht. Je wilt de juiste dingen doen, zodat je meteen de resultaten opmerkt en gemotiveerd blijft. Maar je wilt ook dat die resultaten blijvend zijn. De Goedelijn methode helpt je ontdekken bewust en beter de dingen te doen op het gebied van voeding, beweging en goed voor jezelf (leren) zorgen.

December is voor mij persoonlijk een maand om stil te staan bij, terug te kijken naar en plannen maken voor het nieuwe jaar. Ook alvast plannen maken voor 2016? Meld je aan voor de workshop ‘Je eten slim kiezen’ welke de praktijk geeft begin volgend jaar en ontvang 25% korting! (Je kunt de code Goedelijn5 gebruiken bij je opgaaf voor de workshop tot 15-01-2016)

Ik wens je een mooie en gezellige decembermaand en de gezondste wensen voor 2016. Graag tot ziens bij een workshop, in de praktijk of bij de volgende editie van ons E-Zine ‘In beweging naar Gezond(er) leven’.

Gezonde groet, Jolanda Abma

gecertificeerd voedings- en leefstijlcoach en trainer