Bedrijven

Bedrijven

Een gezonde leefstijl wordt binnen bedrijven steeds belangrijker. Het levert je, als werkgever, veel voordelen op. Een gezonde werknemer is productiever, gemotiveerder, minder vaak ziek en kan zich beter concentreren, presteert beter. Een gezonde werknemer helpt bij een positief bedrijfsimago.

Een positieve verandering in het verbeteren van je leefstijl begint bij bewustwording.

Het verbeteren van je leefstijl heeft niet alleen te maken met het maken van andere / betere voedingskeuzes en meer bewegen maar met nog zoveel andere dingen. Een combinatie van logisch denken, de signalen van je lichaam oppikken en je eigen praktische oplossingen kiezen. Zo ontstaat een gezonde aanpak waar je de rest van je leven plezier van hebt. Om bedrijven goed te ondersteunen heeft de praktijk Voor een Goede lijn verschillende mogelijkheden, zoals:

  • Het bedrijfsrestaurant laten beoordelen. Je ontvangt deskundig advies en tips om het restaurant te verbeteren. Met het juiste aanbod geef jij je medewerkers een gezonde(re) keuze.
  • Lezing of workshop over voeding en gezonde leefstijl.
  • Inloopspreekuur of persoonlijke consulten.

De begeleiding is op maat en wordt aangepast naar je persoonlijke wens. Neem contact op via het contactformulier voor een vrijblijvend gesprek.