ColumnKort nieuwsVoeding

Boekentips

Lekker lezen…

Met enige regelmaat ben ik te vinden in de keuken met een goed boek vol met (h)eerlijke recepten. In mijn begeleiding deel ik graag recepten, als inspiratie om te variëren. Belangrijk voor een Goedelijn, maar vaak lastig blijkt in de praktijk. Als aanvulling op het maandelijkse gratis E-zine “In beweging naar gezond(er) leven”. leestips voor een Goedelijn. Vandaag een eerste “leestip Goedelijn” die interessant voor je kan zijn.

VegaLeestip Goedelijn :

Minder vlees uit afschuw van de (bio-)industrie, omdat het beter voor het milieu is of uit kostenoogpunt. Welke persoonlijke mening je ook hebt over vlees, voor de variatie is een dagje vegetarisch een fijne keuze!

Wil je proberen om eens wat minder vlees te eten, dit boek geeft je een bron van inspiratie.

 

Titel: De kleine vegetariër

Onderschrift: Vegetarische gerechten voor kinderen van 0-15 jaar (en hun ouders)

Auteur: Antoinette Hertsenberg & Marion Pluimes

In De kleine vegetariër geven Antoinette Hertsenberg en diëtiste Marion Pluimes tips, adviezen en vooral heel erg veel lekkere en voedzame recepten voor kinderen van alle leeftijden. Van baby’s, peuters en kleuters tot aan tieners; voor iedere groep zijn er lekkere vegetarische recepten, die bovendien – met een beetje hulp – ook door de kinderen zelf gemaakt kunnen worden.

* informatie over gezonde en gevarieerde voeding
* inzicht in het samenstellen van een afwisselende vegetarische maaltijd
* tips en adviezen over vegetarisch eten tijdens de zwangerschap
* per leeftijdscategorie aan wat je kind aan voedingsstoffen nodig heeft
* ruim 75 originele en gezonde recepten

Zoek je ondersteuning bij het afvallen, goed voor jezelf leren zorgen, dan kan ik je het Goedelijn programma van harte aanbevelen.

Gezonde groet, Jolanda

Coach voor je Goede lijn

In De kleine vegetariër geven Antoinette Hertsenberg en diëtiste Marion Pluimes tips, adviezen en vooral heel erg veel lekkere en voedzame recepten voor kinderen van alle leeftijden. Van baby’s, peuters en kleuters tot aan tieners; voor iedere groep zijn er lekkere vegetarische recepten, die bovendien – met een beetje hulp – ook door de kinderen zelf gemaakt kunnen worden. – See more at: http://www.devegetarier.nl/blog/de-kleine-vegetarier#sthash.hvZyCSrj.dpuf