Coaching

Coaching

Het Goede Lijn programma sluit aan bij het vinden van je persoonlijke leefstijl. Eten is meer dan voeden, eten vult emotionele leegte, eten geeft gezelligheid, eten kan zelfvertrouwen geven. Je leert a.h.v. de consulten optimaal voor je lichaam zorgen. Je leert over voeding en de effecten ervan op jou lichaam, over gezonde keuzes maken, over wat een goed voedingspatroon is voor jou. We gaan op ontdekkingsreis naar jou persoonlijke gezondere leefstijl!

Een positieve verandering in het verbeteren van uw leefstijl begint bij bewustwording.

De Goede Lijn methode bestaat uit drie elementen: voeding, beweging en coaching. Naast gezond eten, zijn een goede conditie, genoeg slaap en balans in je inspanning en ontspanning van groot belang voor een gezonde leefstijl.
Door begeleiding blijft de motivatie hoog, en komen doelen binnen handbereik. Meer energie, afvallen of spieropbouw. Wat je doel ook is, het vereist een specialistische persoonlijke aanpak.

Het verbeteren van je leefstijl heeft niet alleen te maken met het maken van andere / betere voedingskeuzes en meer bewegen maar met nog zoveel andere dingen. Een combinatie van logisch denken, de signalen van je lichaam oppikken en je eigen praktische oplossingen kiezen. Zo ontstaat een gezonde aanpak waar je de rest van je leven plezier van hebt.

Al heel wat diëten geprobeerd, waarom gaat het nu wel lukken? Als je onze adviezen probeert toe te passen zul je zien dat het werkt. Het is de bedoeling dat je de manier van eten levenslang vol kunt houden. Je leert verstandig omgaan met je voeding- en leefgewoonten met als resultaat een blijvend succes! Je krijgt hulp en begeleiding tot verbetering van je leefstijl. Met lekkere recepten, goede tips en een duidelijk stappenplan naar je persoonlijke doel.