Coaching

Coaching

Enkele elementen van de Goedelijn methode - coaching:

Het verbeteren van je leefstijl heeft niet alleen te maken met het maken van andere / betere voedingskeuzes en meer bewegen maar met nog zoveel andere dingen. Een combinatie van logisch denken, de signalen van je lichaam oppikken en je eigen praktische oplossingen kiezen. Zo ontstaat een gezonde aanpak waar je de rest van je leven plezier van hebt.

Zomaar wat sleutelwoorden: Energie, leuk, plezier en zonder stress. Stress hebben we al meer dan genoeg en kost ons enorm veel energie. Laten we die energie stoppen in het leuk maken van gezond leven. Op de site lees je dat ‘Gezond leven moet toegankelijk, bereikbaar en plezier zijn’.

  • Hoe maak je gezond leven toegankelijk?
  • Hoe maak je gezond leven plezierig?
  • Hoe maak je gezond leven bereikbaar?

De antwoorden vind je in de Goedelijn methode, jou ontdekkingsreis naar de beste versie van jezelf. In plaats van de aandacht te richten op het gewicht krijg je meer energie en motivatie om de nadruk te leggen op de positieve veranderingen die je kunt doorvoeren in je leefstijl.

Dit veranderproces zie ik als reis, waarbij jij jezelf en je gewoontes beter leert kennen en kan bijsturen. Je persoonlijke reis, is werken aan je positieve mindset: Bewust leren om goed voor jezelf te zorgen.

Tijd en energie investeren om goed voor jezelf te zorgen.

Hoe dan? Start met het stellen van je doel. Zonder doel heb je geen idee waar jij je tijd en energie aan wilt spenderen.

Waar krijg je energie van? Wat kost je veel energie? Wat is voor jou belangrijk? Je hart volgen en doen waar jij gelukkig van wordt. Daar krijg je energie van! Je zit lekker(der) in je vel en voelt je krachtig.

Als jij doet waar jij goed in bent, ben je succesvol, van betekenis voor een ander en maak je de wereld een stukje mooier (voor jezelf en je omgeving).

Het is fijn om iemand te hebben die jou in beweging zet en laat zien waar jij voor staat. Stap voor stap in beweging naar Gezond(er) leven; Je inspireren, motiveren, een goed gevoel geven en vertrouwen in jezelf geven is de kern van mijn werk. Wil jij jezelf activeren? Stuur me een bericht, ik maak graag kennis met je.

 

Om (blijvend) succes te boeken, moet gezond leven toegankelijk, bereikbaar en plezierig zijn

 

De Goedelijn methode: je persoonlijke ontwikkeling vanuit de driehoek– voedingbewegingcoaching.