Kort nieuws

Eet je wel genoeg?

Je bent helemaal niet ontevreden, alleen het getal op de weegschaal mag nog wel iets naar beneden. Maar hoe? Schrijf eens op wat je eet en drinkt aan calorieën. Wees eerlijk tegen jezelf. Is het echt weinig? Of juist in het weekend wel erg veel? Wat eet je zoal? Door eerlijk tegen jezelf te zijn, ga je de confrontatie aan. Eet je genoeg? Is het in balans met je energieverbruik? lastige vragen. Bij mij in de praktijk help ik je met wat goed en genoeg is voor je. Heb je geen behoefte aan begeleiding, maar wil je wel weten of je voeding in balans is, en waar verbeterpunten zitten voor jou? Meld je aan voor een eenmalig voedingsadvies.

Wist je trouwens dat de binnenkant waardevoller is? De verhouding in je lichaam met vet en spieren vertellen je veel over hoe gezond je bent. Spieren verbruiken in rust energie, verhogen de stofwisseling en geeft een strakker uiterlijk. Sneller afvallen door streng zijn? Bedenk dat je de spaarstand in ruil krijgt voor je streng zijn. Hierdoor zit de verloren kilo er zo weer aan. Wellicht met een bonus. Zonde, maak je niet druk over hoe snel. Bedenk dat gezond afvallen blijvend is! Een training voor de marathon goed te vergelijken met blijvend afvallen? Ja! Lees maar

Je reactie is welkom! Neem contact met mij op via het contactformulier of bel me op een van de vermelde telefoonnummers.

Gezonde groet JOLANDA,

Coach voor je Goede lijn