Kort nieuwsNieuwsbrief

Heb jij het ook te druk om Goed voor jezelf te zorgen?

Heb jij het ook te druk om Goed voor jezelf te zorgen?

Een volle agenda? Wanneer heb je het druk? Dat is erg persoonlijk, net als je voeding. Wat is goed voor jou lichaam? Wat goed is voor ‘iemand’, is niet automatisch goed voor jou…een ding is zeker: Je lichaam moet je voeden, het liefst met pure producten, rechtstreeks uit de natuur. Zodat je lichaam optimaal gevoed wordt. Ik hoor je denken: “Hoe maak ik een slimme keuze in de supermarkt?”

Een aantal tips

Wanneer je weet wat je eet wordt het een keuze. Welke keuze maak jij? Boodschappen doen, een doolhof met veel keuzestress onderweg richting de kassa. Wat mag je wel en niet eten van jezelf? Vaak is het zo dat wanneer je iets niet mag, er steeds meer naar verlangd. Herkenbaar? Lees hier meer tips om gezond boodschappen te doen.

Waarom is ontbijtkoek vulling, en geen voeding? Wat zijn de effecten van slechte suikers? Hoe lees je de verborgen suikers op het etiket? De puur gezond cursus biedt uitkomst. In de nieuwsbrief vandaag tips, om goed voor jezelf zorgen makkelijker te maken.

Je eigen boodschappencoach ben je, na wat oefenen zelf! Met een frisse blik, dosis kennis en royaal besprenkeld met nuchter boerenverstand gaat het je zeker lukken. Wat mij betreft is 2013 het jaar om zelf een keuze te (leren) maken. Dat het lastig is, is een feit. En daarom is het fijn je te laten begeleiden door een proffesional. Wist je dat een BGN gewichtsconsulente vergoed wordt uit het aanvullende pakket van je zorgverzekeraar, zonder aftrek van je eigen risico?

Gezonde groet,

Jolanda

Coach voor je Goede lijn


Wil je ook elke maand nieuws, tips en leuke nieuwsfeiten voor een gezonde leefstijl ontvangen? Meld je hier aan voor de gratis Goedelijn nieuwsbrief.

4 gedachten over “Heb jij het ook te druk om Goed voor jezelf te zorgen?

Reacties zijn gesloten.