Kort nieuws

Hoeveel grip heb jij op je eetgewoontes en je gewicht?

Je eten slim kiezen zonder ingewikkelde regels? Leer het bij de cursus Je eten slim kiezen in een maand:
Koolhydraten, eiwitten, vezels, vetten, mineralen en vitamines. Weet jij wat het is en waar je het voor nodig hebt? Wat is er nu wel of niet goed voor je?

Je eten op de juiste manier kiezen, is de basis voor gezond leven en genieten. Maar met alle regels die we tegenwoordig hebben over eten, valt het niet mee om goede keuzes te maken en je daar zeker over te voelen. En zijn al die regels wel vol te houden? Helpen ze je ook om van de ‘ongezonde’  dingen af te blijven, of blijven dingen als chocola, chips en drop naar je lonken?

‘Je eten slim kiezen’ maakt duidelijk welke dingen je moet eten om te zorgen dat je geen honger hebt, maar wel kunt afvallen. Waarschijnlijk weet je al het een en ander over voeding. Deze cursus is dan ook niet bedoeld om je weer een nieuwe dieetfilosofie te geven, maar om te zorgen dat je alle informatie en inzichten die je hebt, effectief kunt gebruiken. Je maakt keuzes die in je dagelijks leven passen en waar je direct acties aan kunt verbinden. Zo krijg je blijvend resultaat, in plaats van een tijdelijk dieet te volgen.

Bij ‘Je eten slim kiezen’ leer je nieuwe dingen over voeding en je eetgewoonten. Tijdens de cursus worden luisteren, nadenken en zelf ervaren afgewisseld, zodat je de stof echt gaat begrijpen.

De cursus ‘Je eten slim kiezen’ van een maand (€ 57,-) bestaat in de eerste plaats uit de workshop Je eten slim kiezen, waarbij we samen het fundament leggen voor een gezond, haalbaar eetpatroon. Daarna volgen een intensieve e-mailcursus en twee compacte (live) workshops via internet. In combinatie zorgen die ervoor dat je verdiepende informatie en tips krijgt, waar je de punten uit kunt halen waar je jouw aanpak compleet mee kunt maken.

Op donderdag 24 april geef ik de workshop Je eten slim kiezen in Wommels van 19.30 tot 21.30 uur. Je kunt je hier aanmelden. Heb je vragen, neem dan gerust contact met me op.

Gezonde groet JOLANDA