ColumnGezonde levensstijlKort nieuws

In balans?

Om (blijvend) succes te boeken, moet gezond leven toegankelijk, bereikbaar en plezierig zijn: In Balans.

Hoe zorg jij voor de balans?

Voeding is essentieel voor een gezonde leefstijl, vulling daarentegen heeft je lijf niet nodig en zorgt voor gezondheidsklachten (opgeblazen buik, hoofdpijn, stress om maar een paar klachten te benoemen). Zelf koken, zonder pakjes/zakjes en in balans met je activiteit.

Beweging “Working out is the new going out”. Spreek met vrienden af en trek er samen op uit. Wandelen, fietsen of in de sportschool. Gezond en gezellig.

Als trainer en coach versterk ik verandervermogen:

Ik begeleid je in je ontwikkeling vanuit de driehoek rol – voeding – beweging – coaching. Hoe kun jij effectief en met plezier gezond leven; In Balans. Het gaat om bewustwording van je gedrag, je intrinsieke motivatie, je flexibiliteit en ontwikkeling van nieuw gedrag. Nieuw is anders, maar voelt na de eerste periode als eigen / normaal.

Wat goed is, is goed! Wanneer je alleen maar bezig bent met meer en beter, zonder stil te staan bij de situatie zoals je die op dit moment hebt is er geen balans. Je focus ligt dan voornamelijk op dat wat je juist niet goed doet, wat je beter moet doen en wat anders kan.

  • Wat als je in het hier en nu zou zijn?
  • Wat gaat er eigenlijk goed?
  • Zou dat nu genoeg zijn zodat je meer kunt genieten?

Deze drie vragen schrijf ik met een reden. Dit zijn mijn vraagstukken waar ik het komende periode mee aan de slag ga! Op zoek naar de juiste balans. Meer stilstaan bij, genieten van wat ik op dit moment heb en de juiste focus.

Ik wens je een fijne dag, Gezonde en sportieve groet JOLANDA