Kort nieuws

Lezing ‘Aan de slag met onrust-eten in 3 stappen’

Er is de afgelopen jaren veel aandacht gekomen voor emotie-eten. Wie een ‘emotie-eter’ is, zit met een probleem, want er worden maar twee oplossingen gegeven:

1. Bij emoties moet je gewoon niet eten

2. Je moet beter met stress en emoties leren omgaan

Dat eerste is heel moeilijk, want juist bij stress en emoties heb je weinig wilskracht. Beter met stress en emoties omgaan dan maar? Dat is een groot thema op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, dus het is een hele klus waar je jaren mee bezig kunt zijn. En intussen blijf je snoepen en snaaien, wat nieuwe onrust geeft omdat je zwaarder blijft worden. Deze lezing van een uur laat je een alternatief zien: je krijgt stappen om gericht de onrust te verminderen die jou naar eten laat grijpen. En je krijgt handvatten om beter met onrust om te gaan als je hem eenmaal hebt, zodat je niet steeds naar eten grijpt.

Deze lezing is georganiseerd rondom de Gezond en Fit weken die Sportcentrum Akkermans in samenwerking met de praktijk Voor een Goede lijn verzorgd.

Datum: woensdag 26 maart 2014

Tijdstip : inloop 20.30 uur, aanvang 20.45 uur
Kosten: 15,00 euro

Locatie: sportcentrum Akkermans,  Walperterwei 41, Wommels

Neem contact met ons op via het contactformulier voor meer informatie en aanmelding.

De inhoud en visie van de lezing is van Visiom / Weg met de weegschaal. De praktijk Voor een Goede lijn is franchiser bij Visiom / Weg met de weegschaal voor de regio Friesland.