Column

Wat zijn jouw doelen voor 2020?

Mijn missie: Iedereen in beweging krijgen naar Gezond(er) leven!

De afgelopen tien jaar heb ik een goedlopende praktijk opgebouwd, maar in 2019 werd ik er niet meer echt blij van. Ik deed mijn ding, ben er goed in maar er knaagde iets. Uitdaging, groei en met passie bezig zijn met mijn missie blijft. Je hoort een ‘maar’. Dat klopt!

De ruimte die ik nodig heb ga ik creëren. Nieuwe dingen proberen, leren en lang gekoesterde wens(en) in vervulling laten gaan. Dit jaar, 2020,  staat in teken van uitdaging, groei en passie! Hoe en wat? Geen idee! De overgangsperiode zal het leren. De vorm van mijn bedrijf verdwijnt in de huidige setting zodat ik ruimte heb om verder te groeien. Samen met mijn dreamteam ga ik hiermee aan de slag. “In beweging naar Gezond(er) leven” is en blijft mijn levensmotto! De Goedelijn methode blijft ook, alleen de vorm gaat veranderen. Ik houd jullie op de hoogte via de site! Je mag me ook persoonlijk volgen via LinkedIn

‘De Goedelijn methode is een ontdekkingsreis naar de beste versie van jezelf’.

Wat zijn jouw doelen voor 2020? Wil je afvallen, (meer) bewegen of …. Wat je doel ook is, bedenk dat jij kiest! Wat ik altijd roep: “Je hebt een keuze om iets wel te doen, besluit je om niet te kiezen maak je ook een keuze.  Je accepteert de huidige situatie”. Mijn keuze? Daadkracht om te durven kiezen zoals ik de afgelopen jaren heb gedaan! Trots ben ik op wat ik de afgelopen jaren heb gedaan, en net zo trots durf ik te zeggen dat ik blijf kiezen.

Ga je mee op ontdekkingsreis naar de beste versie van jezelf?

Gezonde groet, JOLANDA