Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik hier voor de online versie.
Voor een Goede lijn
Beste lezer, 'In beweging naar Gezond(er) leven, editie december 2013
Voor mij is de laatste maand van het jaar de tijd om te evalueren, wat heeft 2013 voor mij gebracht? Tevens maak ik doelen voor het nieuwe jaar en maak ik een plan. Wat zijn jouw goede voornemens?   Genieten van de feestdagen zonder aan te komen...Je wilt graag genieten van gezellige feestdagen met lekker eten. Maar het is natuurlijk prettig om het nieuwe jaar te beginnen zonder extra kilo's. Daarom vandaag een aantal tips, die je de mogelijkheid biedt om volop te genieten van de feestdagen deze maand.

Veel leesplezier met deze editie van 'In beweging naar Gezond(er) leven'.
Heb je een vraag over afvallen, aankomen, bewegen of voeding? Neem contact op via het contactformulier. Een aantal tips op een rij om de feestmaand door te komen:

De minder leuke kanten aan december. Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw zijn niet alléén maar leuk. Als je je eigen huishouden runt (en zeker als je kinderen hebt) is december een heftige maand. De tips van vandaag helpen je door de hectische decembermaand heen. Zo kun jij er van genieten en kom je zonder extra kilo’s het nieuwe jaar in!


Op twitter vindt je regelmatig updates die Jolanda (@goedelijn) schrijft over voeding,  leefstijl, beweging, gezonde recepten, trends, tips & tricks!

Regelmatig schrijft Jolanda artikelen over gezond leven voor verschillende websites
Variatie is een belangrijk sleutelwoord bij het afvallen en goed voor jezelf zorgen.

Havermout is “in”! Waarom? Hier kan ik een heel lang verhaal over houden, handiger voor je: Een aantal tips waar je verder mee kunt!

In dit artikel een superfood uitgelicht: Havermout. Gezond, glutenvrij en goed voor je lijn! Met uiteraard een (h)eerlijk puur recept met havermout.

Lees verder...

Veel zorgverzekeraars vergoeden de begeleiding van de praktijk Voor een Goede lijn.
Er wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering, dus dit staat los van het eigen risico.


De échte feestdagen zijn 5 december,1e kerstdag,2e kerstdag en de jaarwisseling

Je komt niet aan van een paar feestmalen in een maand. Je komt wel aan van die dagelijkse kerstkransjes, chocolaatje hier, chocolaatje daar. Om over de overdosis aan oliebollen nog maar te zwijgen. Zet geen schaal met kerstkransjes neer, je blijft gegarandeerd snaaien. Neem een kerstkransje bij je tussendoor moment en berg de rest weer op. Nog beter, niet in huis halen tot de kerstdagen zijn aangebroken.

Kook zelf, liefst zo mogelijk puur mogelijk

Blijf bewegen

En…vergeet niet te Genieten!

Je moet een keuze maken om bepaalde dingen juist wel of juist niet te doen

Met een frisse blik, dosis kennis en royaal besprenkeld met nuchter boerenverstand gaat het je zeker lukken. Keuzes (leren) maken is lastig. Dat is een feit. En daarom is het fijn je te laten begeleiden door een professional. Wist je dat de begeleiding van de praktijk vergoedt wordt uit het aanvullende pakket van je zorgverzekeraar, zonder aftrek van je eigen risico?

Voor nu wens ik je alvast een mooie en gezellige kerst toe!

Wil je aan de slag? Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.
 

Contact

Weinig tijd? Woon je niet in de buurt? De praktijk beschikt over het (gratis) belprogramma Skype. Online begeleiding voor een Goede lijn.

www.vooreengoedelijn.nl

info@vooreengoedelijn.nl

© Jolanda Abma
trainer / coach gespecialiseerd in voeding,beweging en afvallen. Alle rechten voorbehoudenVoor een Goede lijn op LinkedInVoor een Goede lijn op Twitter
Wij verzenden deze nieuwsbrief omdat je interesse hebt getoond in de praktijk Voor een Goede lijn. Middels deze weg willen wij je op de hoogte houden van nieuws en handige tips voor je Goedelijn. Stuur deze nieuwsbrief gerust door! Heb je een vraag over gezonde leefstijl, afvallen, aankomen, bewegen of voeding? Stel hem via @goedelijn via Twitter of telefonisch 06-12203611.


Voor een Goede lijn
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf je hier uit.