ColumnKort nieuws

Ontdek hoe je stopt met altijd ‘aan de lijn’ zijn

BGN Verlicht je gewicht Voor een Goede lijn

Bewuste keuzes in een periode vol overvloed

Ontdek hoe je stopt met altijd ‘aan de lijn’ zijn

Afvallen doe je niet omdat je een ander cijfer op de weegschaal nodig hebt, maar omdat je de persoon wilt zijn die je wilt zijn en de dingen wilt doen die je wil doen. Daarvoor heb je gezonde gewoontes nodig. Voor elke gezonde keuze word je in veelvoud beloond. Als je niet goed voor jezelf zorgt, is de kans groot dat je je futloos, ziek en somber gaat voelen. Dat gaat je nog veel meer tijd, geld en energie kosten dan die gezonde gewoontes. Veel gevolgen van een slechte leefstijl krijg je niet pas later, maar nu meteen.

Heb je een gezonde portie nieuwsgierigheid, ontdek hier hoe je stopt met ‘aan de lijn’ zijn.

Bewuste keuzes in een periode vol overvloed

Feestdagen betekenen voor veel mensen gezelligheid, tijd doorbrengen met familie en vrienden en lekker eten. Maar ook een overvloed in het aanbod van hapjes, drankjes en eetafspraken. Voedings- en leefstijlcoach Jolanda Abma van de praktijk Voor een Goede lijn  wil mensen laten zien dat ze met kleine veranderingen er iedere dag voor kunnen kiezen om zichzelf gezonder en energieker te voelen. Oók tijdens de feestdagen. Daarom voert zij van 24 oktober tot en met 24 december samen met de overkoepelende beroepsvereniging campagne onder de naam ‘Verlicht de feestdagen’.

Jolanda Abma “De decembermaand is bij uitstek een periode waarin mensen veel  ‘moeten’, regelwerk en stress ervaren met alle voorbereidingen voor de feestdagen. Het maken van bewuste keuzes is in deze periode minder vanzelfsprekend.  Ik laat mensen graag zien dat ze met kleine aanpassingen veel kunnen bereiken om de feestdagen lichter en meer in balans te laten verlopen’.

Zoek je ondersteuning bij het afvallen, goed voor je jezelf leren zorgen, dan kan ik je het Goedelijn programma van harte aanbevelen.

Gezonde groet,

Jolanda

gecertificeerd leefstijlcoach en trainer

Jolanda is trainer / coach gespecialiseerd in voeding,beweging en afvallen