Kort nieuws

Persoonlijke Analyse

Tijdelijk minder eten of snoep of snacks laten staan, kunnen de meeste mensen wel. Maar stel dat je blijvend en goed voor jezelf wilt zorgen, hoe pak je dat aan? Liefst op zo’n manier, dat je leven ook leuk blijft? Hieronder een succesverhaal van een van de deelnemers van de Goedelijn methode.

“Al een jaar had ik het boek “Weg met de weegschaal” in huis. Veelvuldig in gebladerd en herhaaldelijk geprobeerd de adviezen toe te passen. Het lukte me niet om de adviezen goed in de praktijk te brengen. Ik wilde hier graag ondersteuning bij en nog niet opgeven. Samen met Jolanda hebben we de adviezen stap voor stap doorgenomen en bekeken wat voor mij van toepassing was. Ik ben nu in staat om goed voor mezelf en mijn eigen lichaam te zorgen, op een gezonde en prettige manier. Een aantal kilo’s lichter en veel informatie rijker is het gevolg. Ik ben er erg tevreden mee!”

Als je problemen hebt met je gewicht, roepen mensen algauw allerlei oppervlakkige oorzaken:

  • je eet bijvoorbeeld verkeerd
  • je beweegt te weinig
  • je hebt teveel stress en gaat daardoor eten

Maar… hoe komt dat dan? Die dingen doe je toch niet voor je plezier?

Pas als je de werkelijke oorzaak weet, kun je er iets aan doen. In een gesprek met jou kan ik zorgen voor een persoonlijke analyse die je laat zien wat er bij jou misgaat en wat je eraan kunt doen. Een goede keuze als je de beste aanpak voor jezelf wilt bepalen. Of als je overweegt om begeleiding te vragen en wilt weten hoe jouw programma eruit zou zien als je met me aan de slag gaat.

Wat er nodig is, is voor iedereen anders. Daarom mislukt een dieet bij 80 tot 90% procent van de mensen. Je gewicht wordt bepaald door wat je eet, maar ook door andere dingen. Alleen als je de juiste dingen verandert, bereik je je doel.

Ben je benieuwd wat jouw knelpunten zijn en hoe je ze kunt aanpakken? Vraag dan een persoonlijke analysegesprek  (kosten 25euro).