Uncategorized

PUUR Gezond cursus

Koken zonder pakjes & zakjes, Gezond eten kiezen, Beter en bewust eten binnen je eigen leefstijl, Etiketten lezen, zonder weegschaal.

Gezond eten willen we allemaal wel, hoe weet je wat gezond is? Is gezond eten volgens de schijf van vijf? Is gezond eten wat fabrikanten ons vertellen? Valt het u ook op dat steeds meer mensen allergisch zijn? Een hoop onduidelijkheden. Hoe weet je wat gezond is? We willen een gezond eetpatroon, wat is dat eigenlijk? Dat er geen dieet is dat werkt weten we al, dat we de extra’s eigenlijk moeten laten staan ook al, dat hormonen een grote rol hebben kunnen we ook volgen. De PUUR Gezond cursus biedt uitkomst:

Gezond eten is niet alleen goed voor u, het is ook leuk! Goed voor uzelf zorgen zou een soort hobby moeten zijn. Enkele elementen van de cursus:

  • U leert gezond eten kiezen, etiketten lezen
  • U leert in stappen gezonder, puur eten. Met écht en lekker eten
  • U leert koken zonder pakjes en zakjes. Een zelfgemaakte tomatensaus smaakt nét even beter dan de tomatensaus uit pot en verse kruiden geven veel meer smaak dan een kruidenmix uit een zakje. Moeilijker is het niet, wél veel lekkerder en gezonder!
  • U leert optimaal voor uw lichaam zorgen
  • U leert over voeding en de effecten ervan op uw lichaam
  • U leert wat een goed voedingspatroon is voor u en uw gezin
  • U leert beter en bewuster eten binnen uw eigen leefstijl

Tijdens de 4 bijeenkomsten komen veel ingrediënten voor het verbeteren van uw leefstijl aan bod.Of het nu voor uzelf, voor uw werknemer of voor u kinderen is. De PUUR-gezond cursus, volgens de Goedelijn methode, wordt vergoed door verschillende zorgverzekeraars. PUUR Gezond eten is goed voor u gewicht, uw bloeddruk, uw schoonheid en helpt u tegen snaaihonger en diabetes.De PUUR-gezond cursus omvat geen weeg- en meetmoment

Eind januari 2013 start de eerstvolgende groep. Aanmelden en meer informatie? Neem contact met mij op via het contactformulier of bel me op een van de vermelde telefoonnummers.

Data 2013

Op donderdagavond van 19.30 uur- 21.00 uur, locatie Sportcentrum Akkermans Wommels

24 januari, 7 februari, 28 februari en 14 maart

Kosten 125 euro de cursus wordt (gedeeltelijk) vergoed door verschillende zorgverzekeraars