Kort nieuws

Slank, fit en ontspannen?

Wil je bij jezelf nagaan wat jij nog aan kennis nodig hebt om slank, fit, ontspannen en zelfverzekerd te worden?

Als je problemen hebt met je gewicht, roepen mensen algauw allerlei oppervlakkige oorzaken: je eet bijvoorbeeld verkeerd, je beweegt te weinig, je hebt teveel stress en gaat daardoor eten.  Maar… hoe komt dat dan? Die dingen doe je toch niet voor je plezier? Pas als je de werkelijke oorzaak weet, kun je er iets aan doen. Hiervoor is ons analyse gesprek bedoeld. Het is een persoonlijke analyse die je laat zien wat er bij jou misgaat en wat je eraan kunt doen. Een goede keuze als je de beste aanpak voor jezelf wilt bepalen. Of als je overweegt om begeleiding bij ons te vragen en wilt weten hoe jouw programma eruit zou zien als je met ons aan de slag gaat.

Vraag een persoonlijk analyse gesprek aan, dan weet je daarna welke stappen jij kan zetten om jouw persoonlijke doel te bereiken. Je kunt de analyse aanvragen voor € 25,- (totaalbedrag inclusief BTW). Neem contact met ons op via het contactformulier .

Wil je (nog) geen afspraak maken, maar wil je wel meer weten over de praktijk, tips en leuke nieuwsfeiten ontvangen voor een gezonde leefstijl? Meld je hier aan voor het (gratis) maandelijkse E-zine ‘In beweging naar Gezond(er) leven’.

Graag tot ziens in de praktijk, bij een lezing of tot een volgende editie van “In beweging naar Gezond(er) leven”.

Gezonde groet, Jolanda

Coach voor je Goedelijn

 De praktijk Voor een Goede lijn is franchiser bij Visiom / Weg met de weegschaal voor de regio Friesland.