ColumnGezonde levensstijlKort nieuws

‘Ticket to a healthy you’

‘Ticket to a healthy you’

Afvallen gaat om het blijvend veranderen van je leefstijl. Dit is voor veel mensen niet eenvoudig. Voedings- en leefstijlcoach Jolanda Abma ziet de weg naar een gezondere leefstijl liever als ontdekkingstocht.  Zij wil mensen laten zien dat ze met kleine veranderingen iedere dag stappen kunnen zetten naar een gezondere versie van zichzelf. Daarom voert zij van 6 april tot en met 5 juni samen met de overkoepelende beroepsvereniging campagne onder de naam ‘Ticket to a healthy you’.

Op reis naar de beste versie van jezelf

Goedelijn BGN

Jolanda “Met de zomer in het vooruitzicht wil je graag weer een paar kilo’s kwijt. In plaats van de aandacht te richten op het gewicht werkt het motiverender om de nadruk te leggen op de positieve veranderingen die je kunt doorvoeren in je leefstijl. Dit veranderproces zie ik als een reis, waarbij jij jezelf en je gewoontes beter leert kennen en kan bijsturen. Ik begeleid mensen hierbij en laat ze zien dat ze met kleine aanpassingen in hun voeding en leefpatroon veel kunnen bereiken met een blijvend resultaat”.

De website en social media uitingen van de praktijk Voor  een Goede lijn zullen gedurende de campagneperiode omgedoopt in campagnestijl en gevuld met tips voor het maken van bewuste keuzes in voeding en leefstijl. Je kunt er terecht voor gezonde, zomerse recepten en tussendoortjes, beweegtips en suggesties voor meer bewustwording en zelfinzicht.

Jolanda: “Je hebt altijd een keuze voor positieve verandering.  Maak het niet te ingewikkeld voor jezelf en begin gewoon met een kleine stap in de goede richting”.

De praktijk Voor een Goede lijn is aangesloten bij de beroepsvereniging van gewichtsconsulenten Nederland. De begeleiding door de praktijk wordt veelal vergoed door de zorgverzekeraar. Neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 06 1220 3611.