Kort nieuwsWat vinden zij

Wat vinden zij?

Tijdelijk minder eten of snoep of snacks laten staan, kunnen de meeste mensen wel. Maar stel dat je blijvend en gezond wilt afvallen, hoe pak je dat aan? Liefst op zo’n manier, dat je leven ook leuk blijft? Hieronder een succesverhaal van een van de deelnemers van de Goedelijn methode.

 “Al een jaar had ik het boek “Weg met de weegschaal” in huis. Veelvuldig in gebladerd en herhaaldelijk geprobeerd de adviezen toe te passen. Het lukte me niet om de adviezen goed in de praktijk te brengen. Ik wilde hier graag ondersteuning bij en nog niet opgeven. Samen met Jolanda hebben we de adviezen stap voor stap doorgenomen en bekeken wat voor mij van toepassing was. Ik ben nu in staat om goed voor mezelf en mijn eigen lichaam te zorgen, op een gezonde en prettige manier. Een aantal kilo’s lichter en veel informatie rijker is het gevolg. Ik ben er erg tevreden mee!”

Wat er nodig is, is voor iedereen anders. Daarom mislukt een dieet bij 80 tot 90% procent van de mensen. Je gewicht wordt bepaald door wat je eet, maar ook door andere dingen. Alleen als je de juiste dingen verandert, bereik je je doel. Ben je benieuwd wat jouw knelpunten zijn en hoe je ze kunt aanpakken? Vraag dan een persoonlijke analysegesprek van Weg met de weegschaal aan (kosten 25euro*).

*Tot 31 maart ontvang je, tegen inlevering van de actiekaart, een korting  van 10 euro op het analysegesprek.

WmdW_kaart_voorkant
De praktijk Voor een Goede lijn is franchiser bij Visiom / Weg met de weegschaal voor de regio Friesland.