Wat vinden zij

Wat vinden zij?

“Na jaren en jaren diverse diëten gevolgd te hebben, die altijd even resultaat hadden, kwam ik op een punt dat ik het niet meer wist. Ik kreeg het niet meer voor elkaar, raakte in de war van al die invloeden van die diëten en bereikte een gewicht waar ik niet blij van werd.

Naar de sportschool dan maar………..daar viel mijn oog op een artikel van Jolanda (lijn 42) en ik werd geraakt, nog 1  keer een stap zetten??? Ik stuurde een mail en een afspraak volgde, gelukkig maar want ik werd heel simpel op de goede weg gezet. Geen moeilijke lijstjes, geen puntentellen, geen psychologie niets van dat alles. Gewoon op tijd eten zoals ik dat vroeger thuis had geleerd.

Nu een paar weken later voel ik me super, m’n gewicht daalt en m’n energie stijgt! Ik ben heel tevreden en blij dat ik nog die ene keer de stap heb gezet!”