Wat vinden zij

Wat vinden zij?

Waarom ben ik naar Jolanda, voor een Goede lijn gegaan? Even bij begin beginnen, ik heb al veel diëten gevolgd, ik zeg altijd, roep een dieet en ik heb hem gevolgd. Met als gevolg het wel bekende jojo effect. Maar april 2011 had ik er genoeg van en ben ik weer begonnen met lijnen, een variatie op het dr.Frank dieet, dus zonder koolhydraten en met mijn eigen regels (Lees: door bijna niks en heel veel hetzelfde) Ik ben dan ook heel veel afgevallen, 26 kilo, maar ja als je zo lang niet veel eet, kan je maag ook niks meer verdragen. Op een gegeven moment moet je toch weer wat eten, maar aan de andere kant was ik ook doodsbang om weer aan te komen. Ik had er dus dan ook nog een groot probleem erbij, ik was dan wel veel afgevallen, maar zo’n last van je maag is dan ook geen pretje en niet te vergeten bang om te eten!

Ik zat volledig vast en wist niet hoe ik het op moest lossen. In november hield Jolanda een lezing, gezonde voeding en beweging, na veel wikken en wegen ben ik er naar toe gegaan en wat een verademing, normaal eten en toch afvallen of op gewicht blijven! Heb een afspraak gemaakt bij Jolanda, stapje voor stapje ben ik weer begonnen te eten. Ze heeft me gestimuleerd om bijvoorbeeld weer brood te gaan eten, ik was er wel een beetje sceptisch over ,IK weer brood gaan eten! dus koolhydraten, ik zou dan weer gelijk gaan groeien, maar Jolanda had gelijk !!!! was toch weer een beetje afgevallen. Nu, na ongeveer 2 maand, ben ik nog ongeveer zo’n 4 kilo afgevallen, door gewoon weer GEZOND te eten en niet te vergeten gezond te bewegen (Ik moest van mij zelf ook elke dag tenminste een uur wandelen) Door een goede begeleiding; tips en lekkere recepten van Jolanda, blijf ik nu op gewicht! Achteraf gezien had ik gelijk naar Jolanda moeten gaan, dan had ik niet hoeven te lijnen maar gewoon gezond en gevarieerd te eten. Ik ben er nog niet, maar door de goede steun van Jolanda hoop ik toch de eindstreep te halen. BEDANKT JOLANDA!