Wat vinden zij

Wat vinden zij?

Gegroeid! Ja ,ik was weer gegroeid, en ja in kilo’s! Natuurlijk was ik weer aan het lijn. Deze keer maar weer Sonja Bakkeren, dat was toch de vorige keer ook zo goed gegaan. 10 kilo eraf (maar er ook weer bij…) Als je maar sterk genoeg bent, lukt het toch wel?! En ik sportte wel drie keer in de week.

Na 4 kilo’s kwijtgeraakt te zijn ging ik naar de voorlichtingsavond in sportcentrum Akkermans. Jolanda deed haar verhaal, heb een afspraak met Jolanda gemaakt en heb haar adviezen opgevolgd. Ik heb mijn eten vervangen door voeding! Meer zuivel (melk, yoghurt) en brood. Door de coaching van Jolanda heb ik andere inzichten gekregen. Ik eet meer verse groenten en heb anders leren eten: paprika, couscous, courgette, bleekselderij, aubergine… Ik heb nu eindelijk mijn patroon doorbroken en  proef het eten. Ik eet erg lekker en met aandacht. Het gaat niet om de hoeveelheid maar de smaak van het eten.In het weekend een lekker wijntje en een hapje erbij. En vooral het eten van een toetje smaakt zo heerlijk als afsluiter van het eten. Mag dat? Natuurlijk mag dat!

Nu, februari 2012, ben ik 12 kilo kwijt maar ben erg gegroeid in mijn zelfvertrouwen. Voel me sterker en kan de hele wereld aan!