Wat vinden zij

Wat vinden zij?

Gewoon gaan eten

“In de afgelopen maanden¬† heb ik regelmatig gesproken met Jolanda. Ze heeft me veel geleerd over mijn voedingsgedrag. Een van de belangrijkste dingen is, dat ik gewoon moest gaan eten. Eigenlijk was ik altijd wel met een of ander dieet bezig en van niets viel ik echt af, waardoor ik me vaak erg slecht voelde. Door weer drie maaltijden per dag te gaan eten, met verantwoorde tussendoortjes, ben ik van het hongeren- snoepen-schuldig voelen -hongeren af. In combinatie met een sportschoolabonnement gaat het langzaam de goede kant op.
Ze liet me ook inzien dat constant laat naar bed gaan en teveel werken, invloed heeft op mijn energiebalans; het tekort aan slaap compenseerde ik vaak met snoepen, zodat mijn bloedsuikerspiegel steeds schommelde. Sinds ik bewuste keuzes maak in wat ik eet, voel ik me stukken beter, heb ik meer energie en zie ik er beter uit.
Ik ga door met mijn spieren te trainen en conditie op te bouwen op de sportschool. Door Jolanda heb ik het vertrouwen gekregen. Het is me nu duidelijk dat ik zelf kan kiezen! Dank Jolanda, voor de waardevolle adviezen.”