Slider

Wat vinden zij?

Op deze pagina treft u een aantal ervaringen van anderen aan. Wat vinden zij?

[quote]Na jaren en jaren diverse diëten gevolgd te hebben, die altijd even resultaat hadden, kwam ik op een punt dat ik het niet meer wist. Ik kreeg het niet meer voor elkaar, raakte in de war van al die invloeden van die diëten en bereikte een gewicht waar ik niet blij van werd. Naar de sportschool dan maar………..daar viel mijn oog op een artikel van Jolanda (lijn 42) en ik werd geraakt, nog 1  keer een stap zetten??? Ik stuurde een mail en een afspraak volgde, gelukkig maar want ik werd heel simpel op de goede weg gezet. Geen moeilijke lijstjes, geen puntentellen, geen psychologie niets van dat alles. Gewoon op tijd eten zoals ik dat vroeger thuis had geleerd. Nu een paar weken later voel ik me super, m’n gewicht daalt en m’n energie stijgt! Ik ben heel tevreden en blij dat ik nog die ene keer de stap heb gezet!”[/quote]

[quote]Waarom ben ik naar Jolanda, voor een Goede lijn gegaan? Even bij begin beginnen, ik heb al veel diëten gevolgd, ik zeg altijd, roep een dieet en ik heb hem gevolgd. Met als gevolg het wel bekende jojo effect. Maar april 2011 had ik er genoeg van en ben ik weer begonnen met lijnen , een variatie op het dr.Frank dieet, dus zonder koolhydraten en met mijn eigen regels (Lees: door bijna niks en heel veel hetzelfde) Ik ben dan ook heel veel afgevallen, 26 kilo, maar ja als je zo lang niet veel eet, kan je maag ook niks meer verdragen. Op een gegeven moment moet je toch weer wat eten, maar aan de andere kant was ik ook doodsbang om weer aan te komen. Ik had er dus dan ook nog een groot probleem erbij, ik was dan wel veel afgevallen, maar zo’n last van je maag is dan ook geen pretje en niet te vergeten bang om te eten! Ik zat volledig vast en wist niet hoe ik het op moest lossen. In november hield Jolanda een lezing , gezonde voeding en beweging, na veel wikken en wegen ben ik er naar toe gegaan en wat een verademing, normaal eten en toch afvallen of op gewicht blijven! Heb een afspraak gemaakt bij Jolanda, stapje voor stapje ben ik weer begonnen te eten. Ze heeft me gestimuleerd om bijvoorbeeld weer brood te gaan eten, ik was er wel een beetje sceptisch over ,IK weer brood gaan eten! dus koolhydraten, ik zou dan weer gelijk gaan groeien, maar Jolanda had gelijk !!!! was toch weer een beetje afgevallen. Nu, na ongeveer 2 maand, ben ik nog ongeveer zo’n 4 kilo afgevallen, door gewoon weer GEZOND te eten en niet te vergeten gezond te bewegen (Ik moest van mij zelf ook elke dag tenminste een uur wandelen) Door een goede begeleiding; tips en lekkere recepten van Jolanda, blijf ik nu op gewicht! Achteraf gezien had ik gelijk naar Jolanda moeten gaan, dan had ik niet hoeven te lijnen maar gewoon gezond en gevarieerd te eten. Ik ben er nog niet, maar door de goede steun van Jolanda hoop ik toch de eindstreep te halen. BEDANKT JOLANDA!”[/quote]

[quote] Sinds ik de adviezen van Jolanda opvolg gaat het vanzelf zo voelt het.”[/quote]

[quote] Ik ben 3 kilo afgevallen in 4 weken, gewoon door te gaan eten.”[/quote]

[quote[December 2009, ik baal van mijzelf. Ik ben veel te zwaar en moet er wat aan doen, maar hoe. Kan ik dat wel? Ben ik niet te laat? Eerst maar ’s de tussendoortjes laten staan, het is een begin maar niet genoeg. In januari 2010 zag een artikel van Jolanda in de Skille en dit sprak mij aan. Een telefoontje,een intake en het voelde direct goed. Vertrouwen, respect. Jolanda geeft mij veel informatie over eten, hoe het anders kan. Maar ook hoe het in je lijf gaat, wat je hoofd met bv suikers of vervangers daarvan doet. Niks hoeft alles mag, op mijn eigen tempo en mijn manier. Ik heb de indruk dat Jolanda haar manier van werken aanpast aan de persoon die zij tegenover haar heeft, wat jouw behoeftes zijn. Ondertussen ben ik meer dan 35 kilo afgevallen, natuurlijk heb ik zelf gedaan maar had het alleen niet kunnen doen! Mijn omgeving begint het ook op te vallen en vraagt aan mij, “hoe doe je dat?, welk dieet volg je?’ Voor mijn gevoel volg ik geen dieet, want dan zou ik mijn hele leven een dieet moeten volgen. En volgens mij houdt niemand dat vol. Ik vind meer dat ik mijn lifestyle aan het veranderen ben en dat Jolanda mij daar in goed in coacht. Ik ben er nog niet maar ben goed bezig en voel mij een stuk fitter, zelfverzekerder en sterker dan voorheen.”[quote]

[quote]Qua gewicht val ik af, maar mijn geest groeit alleen maar.[/quote]

[quote]Ik ben blij dat Jolanda op mijn (lange) pad is gekomen”[/quote]

[quote]Ik wou afvallen met mijn eigen eetpatroon, dit ging niet zoals ik wilde. Ik heb Jolanda mijn eetpatroon gegeven en die heeft er veel  uitgehaald wat goed was en waar verbeterpunten zaten. Door de gesprekken krijg je inzicht en veel houvast hoe je het patroon kunt veranderen. We kunnen zelf altijd wel dingen bedenken waardoor iets niet kan. Door de gesprekken krijg je ander inzicht. Ben je eerlijk tegen jezelf, en je gaat het proberen zie je in dat het niet zo moeilijk is. De knop moet om en hier heb je hulp bij nodig voor de juiste. Jolanda Bedankt”[/quote]

[quote]Ik ben een druk bezette vrouw met een eigen bedrijf, afvallen past niet in het onregelmatige leventje. In januari wilde ik niet langer meer zo doorgaan. Maar hoe moet het dan; Altijd onderweg, niet veel thuis.Geen tijd voor sport. En willen genieten van de spaarzame vrije tijd ( lees lekker eten). Ik bezocht de website “voor een goede lijn”voor de zoveelste poging tot kilo’s kwijt raken. Tijdens de intake gesprek kwam naar voren, “waarom verwaarloos je jezelf en pas je wel altijd goed op anderen, moet je overal bij zijn, met als gevolg niet tevreden over je lichaam. Thuis bijhouden wat je eet, dan zie je pas wat er echt verkeerd gaat. Na 4 weken begin ik al weer fitter te worden en heb weer zin, en maak dus tijd, om naar de sportschool te gaan! Keuzes maken bij feestjes, Tijd nemen voor het eten, en wat is er veel keus in een lekker verantwoord tussendoortje. Nu een halfjaar later, 6 kilo lichter, maar vooral een lekker fit gevoel, 2 kledingmaten kleiner, tijd nemen voor mijzelf en successen boeken op het werk. Want ja, meer energie, brengt meer inspiratie. Zonder begeleiding van Jolanda was dit mij niet gelukt! Jolanda heeft mij laten inzien dat diëten niet helpt, maar je levensstijl veranderen veel effectiever. Ik ben nu op de juiste weg, en vol gezonde energie om verder te gaan, en vooral niet terug te vallen in het oude gewicht.”[/quote]

[quote]Al jaren pak ik alles aan, alles heb ik al geprobeerd. Door de woorden van Jolanda op de site is mijn nieuwsgierigheid gewekt. De weegschaal (anders standaard twee keer per dag) is weg, de boeken zijn weg. Zelfs de eetbuien heb ik goed onder controle nu! Jolanda haar steun heb ik nog wel nodig, maar terug als toen ga ik nooit weer.”[/quote]