Kort nieuwsWat vinden zij

Wat vinden zij?

Hoe ervaren anderen de Goedelijn methode?

“Mijn ervaring bij gewichtsconsulente Jolanda:

Nou om te beginnen ben ik van maat 50 naar maat 42 gegaan. Ik ben me nu veel bewuster van het voedsel wat ik in mijn mond stop. Ook heb ik geleerd om gevarieerder te eten. Niet dat mijn lunch alleen maar uit brood bestaat maar dat ik dit ook afwissel met salades of een omelet,soep. Ik koop nu alleen nog maar volkoren brood. En als boter gebruik ik de variant “roomboter”.  Dacht altijd dat dit helemaal verkeerd was en dus was ik echt verbaasd dat deze boter het beste wordt aanbevolen! Haha

Ik ben niet zo’n kokkerel en vond het altijd veel te veel gedoe om iets nieuws/onbekends klaar te maken. Maar met de gemakkelijke recepten die ik van Jolanda kreeg hoef je dus echt niet een top kok te zijn om een lekkere maaltijd op tafel te toveren. Mijn kijk op de producten in de supermarkt zijn erg verruimd. Zo had ik nog nooit van veldertjes gehoord, en bleekselderij? Wat was dat ook alweer? Wat kun je van die producten heerlijke salades maken zeg! Hmmm.. Zelfs vis staat nu wekelijks op het menu!

Op dit moment sport ik 3x per week en ik ben en voel me een stuk fitter! Wat kijk ik uit naar die zomer die voor de deur staat! Ik moet zelfs nog een nieuwe zwemoutfit kopen! Maar ik kan niet alles tegelijk natuurlijk! Als ik huishoud klusjes doe ben ik niet meer bekaf, sterker nog, ik heb het zomaar klaar en heb dan nog energie en tijd over voor andere dingen!

Kortom mijn leven heeft een hele nieuwe wending gekregen! Iedereen kan het! Ook jij, als de ‘wil’er maar is…”

‘Moeten maakt de dingen moeilijk, willen maakt ze makkelijk’ Wil je meer ervaringen lezen, klik hier