Kort nieuws

Workshop FOOD! 15 oktober 2012

Workshop FOOD! 15 oktober 2012

Hoe kies je moeiteloos het juiste eten? Kom naar de workshop FOOD! en ik zal het je leren. Deze inspirerende workshop duurt 2 uur en kost nu slechts € 28,00 . Meld je nu aan!

Maandagavond 15 oktober, 20.00 uur – 22.00 uur, locatie Fit4Lady in Leeuwarden

Inhoud van de workshop:

Je eten op de juiste manier kiezen, is de basis voor gezond leven en genieten. Maar met alle regels die we tegenwoordig hebben over eten, valt het niet mee om goede keuzes te maken en je daar zeker over te voelen.

En zijn al die regels wel vol te houden? Helpen ze je ook om van de ‘ongezonde’ dingen af te blijven, of blijven dingen als chocola, chips en drop naar je lonken?

Tijdens de workshop wordt je geprikkeld om zelf na te denken over wat nu eigenlijk logische keuzes zijn als je eten voor jezelf gaat regelen. Na afloop weet je hoe je dat zo kunt doen, dat je precies krijgt wat je nodig hebt. Daar hoort dus ook genieten van lekker eten bij!

Naast denken en overleggen over de beste opties, ga je ook dingen proeven en ervaren. Zo zorgen we dat je nog lang na de workshop blijft onthouden welke dingen voor jou het beste werken.