Kort nieuws

Workshop FOOD 23 mei 2013

Je eten kiezen: het blijft lastig… of niet?

Je eten op de juiste manier kiezen, is de basis voor gezond leven en genieten. Maar met alle regels die we tegenwoordig hebben over eten, valt het niet mee om goede keuzes te maken en je daar zeker over te voelen. En zijn al die regels wel vol te houden? Helpen ze je ook om van de ‘ongezonde’  dingen af te blijven, of blijven dingen als chocola, chips en drop naar je lonken?

Moeiteloos je eten kiezen, dat zou mooi zijn! Je kunt het ontdekken in de workshop FOOD!. In deze workshop van twee uur leer je wat je lichaam nodig heeft. Daardoor kun je je eten goed kiezen, zonder lijstjes en verboden. Het resultaat is, dat je alle overbodige eetregels overboord kunt zetten en je gezonder en fitter kunt voelen.

Bij FOOD! leer je nieuwe dingen over voeding en je eetgewoonten. Tijdens de workshop worden luisteren, nadenken en zelf ervaren afgewisseld, zodat je de stof echt gaat begrijpen.

Op donderdag 23 mei geef ik deze workshop in Harlingen van 19.30 tot 21.30 uur. Je kunt je hier aanmelden (€ 28,- p.p.). Heb je vragen, neem dan gerust contact met me op.

Gezonde groet JOLANDA

Weg met de weegschaal Friesland