Kort nieuws

Workshop ‘Je eten slim kiezen’

Je eten slim kiezen: het blijft lastig… of niet?

Je eten op de juiste manier kiezen, is de basis voor gezond leven en genieten. Maar met alle regels die we tegenwoordig hebben over eten, valt het niet mee om goede keuzes te maken en je daar zeker over te voelen. En zijn al die regels wel vol te houden? Helpen ze je ook om van de ‘ongezonde’  dingen af te blijven, of blijven dingen als chocola, chips en drop naar je lonken?

‘Je eten slim kiezen’ maakt duidelijk welke dingen je moet eten om te zorgen dat je geen honger hebt, maar wel kunt afvallen. Waarschijnlijk weet je al het een en ander over voeding. Deze workshop is dan ook niet bedoeld om je weer een nieuwe dieetfilosofie te geven, maar om te zorgen dat je alle informatie en inzichten die je hebt, effectief kunt gebruiken. Je maakt keuzes die in je dagelijks leven passen en waar je direct acties aan kunt verbinden. Zo krijg je blijvend resultaat, in plaats van een tijdelijk dieet te volgen.

Bij ‘Je eten slim kiezen’ leer je nieuwe dingen over voeding en je eetgewoonten. Tijdens de workshop worden luisteren, nadenken en zelf ervaren afgewisseld, zodat je de stof echt gaat begrijpen.

Op  dinsdag 24 september geef ik deze workshop in Wommels van 19.30 tot 21.30 uur. Je kunt je hier aanmelden (€ 27,- p.p.). Heb je vragen, neem dan gerust contact met me op.

Gezonde groet JOLANDA

Weg met de weegschaal Friesland